Trailrun reviews: hoe werkt het?

BUTTON_POST_REPLY
Gebruikers-avatar
koen.daalman
Site Admin
Site Admin
BerichtenCOLON 63
GeregistreerdCOLON 12 Mei 2018, 11:09

Trailrun reviews: hoe werkt het?

Bericht door koen.daalman » 10 Jul 2018, 15:09

Gezien er tegenwoordig een overvloed aan trails begint te ontstaan (bekijk de kalender op betrail maar eens: elk weekend zijn er meerdere trails te beleven in ons land) leek het ons een goed idee om een soort van scorekaart op te stellen voor de diverse trails. Maar dan wel een scorekaart waarbij jullie zelf de score kunnen geven om een zo realistisch mogelijk beeld te geven.

Hoe werkt het? Wel, op regelmatige basis zullen hier trails worden toegevoegd én deze trails zullen allen bovenaan een scorekaart krijgen. De scorekaart bevat slechts 4 vragen, waarvan er twee over de sfeer en het parcours gaan. Wanneer er meerdere personen hebben geantwoord, dan laat de scorekaart onderaan een gemiddelde zien van deze scores:
Survey.jpeg
In het voorbeeld hierboven zie je dus dat op basis van 2 stemmen de gemiddelde score voor sfeer een 5,5 is en ook het parcours moet het stellen met een 5,5.

Op smartphone ziet de scorekaart er natuurlijk iets anders uit: hier staan de gemiddelden helemaal onderaan:
IMG_0555.JPG
Hoe meer mensen er stemmen, hoe betrouwbaarder de uitslag wordt natuurlijk. En uiteraard wordt het ook ten zeerste geapprecieerd indien de scores die worden gegeven in de scorekaart enigszins worden toegelicht aan de hand van een kort tekstje of eventueel enkele foto's.
U heeft niet de benodigde permissies om de bestanden die aan dit bericht zijn toegevoegd te bekijken.


Obsessed is just a word the lazy use to describe the dedicated.

BUTTON_POST_REPLY